RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Robbie løy på seg sex

Sist oppdatert:
Mel C avfeier Robbie Williams' påstander om at han har hatt sex med nesten alle jentene i Spice Girls.

(SIDE2): Til tross for at krydderjenta har hatt en liten affære med superstjernen, mener Mel hun vet med sikkerhet at minst to av jentene i bandet har klart å stå imot sjekketriksene hans.

Den tidligere Sporty Spice påstår også, ifølge Ananova, at selv om hun ble observert sammen med Robbie i en måned på slutten av 90-tallet, så hadde hun aldri sex med ham.

Hun forklarer at etter å ha diskutert saken med Victoria Beckham nylig, vet hun at Robbie bare skrøt da han avslørte sine Spice Girls-erobringer sist høst da han påsto:

- Jeg har bare en igjen for å ha hatt hele Spice Girls, skal Robbie ha sagt.

Men Melanie fortalte Closer magazine: «Victoria spurte meg om det og sa: Vel, jeg vet i hvert fall at jeg aldri har hatt sex med han».

Melanie fortalte videre at hun vet at Emma heller aldri har hatt sex med kvinnejegeren.

- Jeg skulle gjerne likt å spurt Robbie om dette, for såvidt jeg vet er det mer enn en han ikke har fått til sengs, avslutter den tidligere popstjernen.

Robbie og Geri Halliwell, kjent som Ginger Spice, nøt en ferieromanse for fem år siden og ingen har hørt noe fra Mel B (Scary Spice) som datet en av Robbies kamerater - skuespilleren Max Beesley - for fire år siden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere