RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV2 Nettavisen/Montasje (Scanpix)

- Rudberg-bildet er PR-stunt

Sist oppdatert:
- Sexbildet av Rune Rudberg er sikkert et PR-stunt, sier skuespiller Nicolai Cleve Broch.

(SIDE2:) Den populære skuespilleren var gjesteprogramleder i P3-programmet «P3Morgen». Selvsagt tok programleder Siri Kristiansen opp Rune Rudberg-bildene. Som Side2 meldte torsdag har intime bilder av Rudberg begynt å sirkulere på e-post. torsdag.

Den morgenfriske duoen var skjønt enige om at bildet ikke var det vakre slaget, men Nicolai Cleve Broch mente det kunne være karrierebygging for Rudberg.

- Kåre Conradi og Mariann Aas Hansen fikk jo en skikkelig boost da nakenbildene deres kom på avveie, julekonsertene ble utsolgt og sånn. Rune Rudberg-bildet er sikkert et PR-stunt, sa Cleve Broch.

Et pikant bilde av Rune Rudberg i intim omgang med en fager blondine sirkulerer nå på internett. Da Side2 ba Rudberg om en kommentar til bildet, svarte han:

- Det har versert nakenbilder av meg i 10-15 år. Om det har dukket opp nye bilder av meg på nettet nå, så bryr jeg meg ikke om det, sa han.

- Bildet er bra for Rune
Om bildet ble lekket med vilje eller ikke, så mener en PR-ekspert at dette nødvendigvis ikke slår negativt ut for Rudberg.

- Mye tyder på at Runes musikk ikke holder. Han trenger en tilleggsverdi for å holde på oppmerksomheten. Dette bildet er bra for Rune, selv om det kan være pinlig for oss andre, sier PR-eksperten Kjell Terje Ringdal som er ansatt i Dinamo, til VG

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere