RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Fremskrittspartiets nestleder Per Sandberg er ikke veldig fornøyd med at Venstre og KrF gikk sammen med opposisjonen for å sikre full elektrifisering av Utsirahøyden.
Fremskrittspartiets nestleder Per Sandberg er ikke veldig fornøyd med at Venstre og KrF gikk sammen med opposisjonen for å sikre full elektrifisering av Utsirahøyden. Foto: Jørgen Berge (Mediehuset Nettavisen)

- Samarbeidsavtalen ble brutt

Sist oppdatert:
Fremskrittspartiets nestleder mener Venstre og KrF ikke har fulgt spillereglene.

Oslo (NTB): Frps nestleder Per Sandberg mener kategorisk at Venstre og KrF brøt samarbeidsavtalen med regjeringen da de gikk sammen med opposisjonen for å sikre full elektrifisering av Utsirahøyden.

- Ut fra min tolkning så er jeg ikke i tvil om at 5g i avtalen er brutt i denne sammenhengen, sier Sandberg til NRK torsdag morgen.

Les også: Stortinget presser regjeringen i kne

5g er det punktet i samarbeidsavtalen mellom regjeringen og støttepartiene som fastslår at partene skal konsultere med hverandre.

- Når det gjelder Utsirahøyden, kom det som en bombe på oss at KrF og Venstre overhodet ikke hadde konsultert med oss, sier Sandberg. Realitetene i saken, at de to støttepartiene ønsket full elektrifisering, sier han var kjent, men i likhet med mange andre i hans parti og Høyre, reagerer altså Sandberg på fremgangsmåten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere