RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sånt får du tåle, Kippe!

Foto: Sara JOhannessen (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Tomålsscorer Shole Ameobi var ikke imponert over Lillestrøm-spillernes klage på førstemålet mellom LSK og Newcastle. Les også: LSK var sjanseløse

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen) LILLESTRØM – NEWCASTLE 0-3 : Uwe Rösler mente Frode Kippe ble holdt og skulle hatt frispark i forkant av situasjonen som ledet til 1-0. Otto Fredikson ga en retur på det knallharde skuddet til Charles N'Zogbia, Frode Kippe og Shole Ameobi var plasserte side om side, men mens nordmannen gikk i bakken, sto Newcastle-spissen oppreist og plasserte ballen rolig utenfor Frediksons rekkevidde.

- Frispark, sa Uwe Rösler.

- Frode skal jo ha frispark!

Mente Anders Rambekk.

- Hadde trodd dommeren skulle blåse, jeg blir jo holdt.

Sier Kippe selv.

Men støtte får LSK-kapteinen ikke fra dagens Newcastle-helt, Shole Ameobi.

- Vi går i kroppen til hverandre i kamp om ballen, og jeg vinner, sier 24-åringen.

- Sånt får man tåle såpass fysisk kontakt på dette nivået!

Fysisk er det i alle fall ingen tvil om at Shole Ameobi tåler en hel masse selv. I tillegg til å være sterk som en bjørn og ha byksene til en gepard – akkurat som da han hoppet forbi hele Lillestrøm-forsvaret og kriget inn 2-0 på Scott Parkers perfekte innlegg, så har en smertegrense som selv fødende kvinner kan misunne ham.

- Shole fikk seg en skikkelig spark på treningen torsdag, og vi var sikre på han ikke kunne spille i dag. Ankelen hans var maks åtte prosent frisk i dag, mente Glenn Roedder.

- Det gjør vondt nå, og nå er jeg der jeg var etter treninga torsdag, sa hovedpersonen selv etter kampen.

Med en liten forskjell – han er klubbens toppscorer med to mål denne sesongen, og med Michael Owen langtidsskadet og Alan Shearer i de pensjonertes (fotball-)rekker, så er det akkurat slike sjanser han må ta for å kunne etablere seg på topp for «the Magpies». Belozoglu Emre håper nok han skal ha forsterket sine muligheter til det samme, etter at han dunket inn 3-0 med venstrefoten ett minutt på overtid, utagbart i krysset fra 20 meter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere