RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- SAS skal bli streikefritt

Sist oppdatert:
- Innen to år skal flyselskapet være streikefritt, sier toppsjef Mats Jansson.
Tiden med meningsløse streiker er snart forbi, skal man tro toppsjef Mats Jansson.

- Nøkkelen er å gjøre selskapet kundedrevet. Kulturspørsmålet er avgjørende for vår fremtid. Vår kultur må bli kundedrevet til minste detalj, sier Jansson til Dagens Nyheter.

To års frist

Han vil nå etablere en ny samarbeidsmodell i selskapet internt for å komme fremtige streiker bedre i møte. Innen to år skal problemene være løste, hvis ikke ser han på det hele som mislykket. Samtidig sier Mats Jansson at han har forståelse for personalets synspunkter på arbeidsmiljø, lønn og utdanningsbehov, ifølge avisen.

- Mitt poeng er at man ikke løser denne typen problem med å streike. Det blir unødvendig, uverdig, feilaktig og kontraproduktivt, sier han til avisen.

Strategiplan

Torsdag denne uken presenterer SAS en del av den strategiplan som Mats Jansson ble nødt til å utsette på grunn av streikene. Jansson opplyser at det blant annet kommer til å handle om et «offensivt medarbeiderprogram».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere