RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Savnet femåring var sammen med mor hele tiden

Flere politipatruljer lette etter den fem år gamle gutten tirsdag morgen. De lette blant annet i områdene Landås, Slettebakken og Mannsverk.
Flere politipatruljer lette etter den fem år gamle gutten tirsdag morgen. De lette blant annet i områdene Landås, Slettebakken og Mannsverk. Foto: Eirik Hagesæter (Bergensavisen)
Sist oppdatert:
Stor leteaksjon etter gutt etter at far meldte sønnen savnet.

I syvtiden tirsdag ble en fem år gammel gutt meldt savnet på Landås i Bergen, og politiet satte i gang en større leteaksjon. Det var guttens far som meldte sønnen savnet.

- Hvorfor han har gjort det jobber vi med å få klarhet i, men det har ikke skjedd noe straffbart, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Terje Magnussen til Nettavisen.

Savnetmeldingen utløste en over to timer lang leteaksjon, og det ble blant annet søkt med hund i områdene Landås, Mannsverk og Slettebakken. Det ble også sendt ut en beskrivelse av guttens påkledning til media.

- Gutten ble funnet hos familiemedlemmer, og verken mor eller den fem år gamle gutten var i byen da de ble funnet, sier Magnussen.

- Gutten har vært med mor hele tiden. Hun bor et helt annet sted, det har ikke vært noe henting og ungen har ikke vært hos far på en stund, sier operasjonslederen.

Politiet anser saken som oppklart og har avsluttet den.

- Du kan godt kalle det for en falsk alarm, avslutter Magnussen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere