- Scorer bare i viktige kamper

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): - Jeg scorer bare i viktige kamper, sa Vålerenga-stopper Kjetil Wæhler (28) til Kjetil Rekdal før Stabæk-kampen.

31.10.04 00:27

VÅLERENGA – STABÆK 3-0: - Før kampen sa Rekdal til meg at «er det ikke på tide at du scorer, Kjetil?» Da svarte jeg: «Jeg scorer bare i viktige kamper, jeg», sa Wæhler til TV 2 Nettavisen etter seieren over Stabæk.

Knallsesong
Midtstopperen hadde ikke scoret ett eneste mål denne sesongen, men dundret inn 1-0 etter en halvtimes spill mot Stabæk. Scoringen hans sendte VIF opp på toppen av Tippeliga-tabellen i nøyaktig 30 minutter.

- Det tenkte jeg ikke mye på. Jeg visste egentlig at vi måtte ha to eller flere mål for å ta gullet fra Rosenborg, men når det ikke holdt med tre engang, er det ikke mye vi kan gjøre, sa Wæhler.

Wæhler har hatt en knallsesong som makker til Erik «Panzer» Hagen, og er en av hovedgrunnene til at VIF er det laget som slapp inn færrest mål (22) i årets serie.

Nesten-tabbe
Men det kunne gått riktig ille etter bare ett minutt av kampen mot Stabæk. På egen 16-meter rotet Wæhler ballen bort til Stabæk-spissen Thomas Finstad, som kom alene med keeper Arni Gautur Arason. Men en svak andre-touch av Finstad spolerte målsjansen.

- Jeg fikk en dårlig touch på ballen, og prøvde egentlig å dytte den tilbake til Arni. Men den missen fikk meg til å konsentrere meg enda mer og klinke til ekstra hardt i duellene, sa Wæhler.

- Sesongen har vært en eneste lang opptur, sa Wæhler, som opprinnelig er Lyn-gutt. - Men nå er det bare Vålerenga for meg. Det er utrolig morsomt å spille for denne klubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag