RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Scoringer, runking og mat

Foto: Nick Laham (Getty Images)
Sist oppdatert:
Si det om en nybakt verdensmester, så får du oppmerksomhet.

(SIDE2): Natt til torsdag ble New York Yankees verdensmestre i baseball, etter å ha slått Philadelphia 7-3 i den sjette kampen i World Series.

Mer om triumfen og prestasjonene her: Yankees verdensmestre

Baseball er en av de absolutt største idrettene i USA, men i Europa er ikke interessen like stor.

En som derimot har fått et kjent navn også utenfor baseballkretser er Alex Rodriguez, også kjent som A-Rod.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Han ble for alvor et hett navn i kjendispressen da det kom frem at den 17 år eldre popstjernen Madonna var på hyppige besøk hos han mens hun fortsatt var gift med Guy Ritchie.

Eksen om A-Rod: - Har kentaurbilde av seg selv

Nå dater han skuespilleren Kate Hudson, og i et intervju med Elle nylig kom hun med noen sitater som har blitt knyttet opp mot A-Rod i flere hundre aviser verden over.

- Noen ganger føler jeg at når du snakker med gutter så hører de bare noen få nøkkelord. Men om du hadde en tankeboble over hodet deres så ville den vise at de tenkte på scoringer, runking og mat

Hun fortsatte med følgende uttalelse.

- Jeg elsker gutter, men jeg tror de er svært enkle. Alle gutter liker å si at de er kompliserte, men de er så enkle å tolke. Hva det hun Dr. Laura sa? Noe sånt som, «Alt menn vil ha er sex og at du lager en sandwich til dem». Jeg syntes det var virkelig morsomt, og ikke helt usant.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Dette linkes selvsagt opp til A-Rod i en rekke aviser, og når man ser jubelscenene fra nattens feiring knyttet opp mot disse uttalelsene er det selvsagt ganske illustrerende på en morsom måte.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Andre, blant dem People Magazine, påpeker at Rodriguez hadde en svært turbulent periode med Madonna-ryktene og vinterens innrømmelser om at han tidligere i karrieren hadde dopet seg. I tillegg ble vårsesongen ødelagt av en skade.

Men i mai ble det kjent at han datet Kate Hudson, og siden da har det gått bra for Rodriguez som nå altså ble verdensmester for første gang. Hudson har flydd rundt store deler av Nord-Amerika det siste halvåret for å få med seg alle kampene til kjæresten.

Kate Hudson er som mange nok vet datteren til Goldie Hawn, og også hun er en svoren baseballtilhenger.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Den interessen kommer nok i stor grad av at hennes kjæreste og samboer de siste 25 årene, skuespilleren Kurt Russell, i sin tid spilte baseball. Han er igjen sønnen til Bing Russell som i sin tid var baseballproff. Her hjemme er han nok mer eller mindre ukjent for de fleste, men mindre man husker han i rollen som Deputy Clem i westernsåpen «Bonanza» som har gått blant annet på TV 2. Så det er kanskje ikke tilfeldig at Hudson har endt opp med å date en av verdens mest kjente baseballspillere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere