RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Se, så gammel

Sist oppdatert:
Helena Christensen (38) ser fortsatt bra ut på den røde løperen. På fritiden derimot, begynner alderen å innhente supermodellen. Se bilder.

(SIDE2:) Britiske tabloider er nådeløse når det kommer til kjendiser og utseende. Denne gangen er eks-modellen Helena Christensen det går ut over.

- En aldrende Helena Christensen bytter ut glamour med geek, skriver Daily Mail og trykker paparazzibilder av Christensen ute på tur i Hollywood. Uten sminke og med digre nerdebriller.

«Hva har skjedd? Det finnes en Gud», skriver Pip i en kommentar til saken.

En annen synes tvert om at Helena ser flott ut.

«Jeg synes hun er vakker. I motsetning til Posh som ser ut som en dukke»

Hva synes du? Si din mening i avstemmingen til høyre.

38-åringen har tidligere blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner og selv om hun nå for det meste vier sin tid til sønnen Mingus og fotografering, tar hun fortsatt modelloppdrag.

Gammel eller ikke. Hun har hvert fall ikke falt for fristelsen å operere seg. Da kan fort tingene ta litt overhånd. Slik som her: De verste plastiske operasjonene og her De verste stjerneoperasjonene

Det er kanskje ikke så lett å se like vakker ut bestandig. I hvert fall ikke når paparazzi-fotografene står på hvert gatehjørne for å ta bilde av deg i alle tenkelige situasjoner. En ting er i hvert fall sikkert; Stjernene ser ikke alltid så fantastiske ut som vi er vant til å se dem i magasiner og på den røde løperen.

Les også: Slik ser de egentlig ut

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere