RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Seiling blir årets firmagreie

Sist oppdatert:
Glem blåturen, glem dragebåtene, det er kommet en ny greie til byen og Ørjan Wollertsen tror at firmaene vil stille seg i kø for Bergenscup 2006.

- Det blir prestisjetungt, det blir et klart skryteemne, det blir morsomt og det blir lærerikt. I tillegg kan du vinne fenomenale premier.

Ørjan Wollertsen er daglig leder i Nautic Sailing. I år skal bedriftsregattaen som har vært en enorm suksess i Oslo, importeres til Bergen.

- Kort sagt er det tre flunkende nye 40 fots båter - de er under bygging i øyeblikket - som blir liggende i Vågen i hele sommer. Tre til fire dager i uken, gjennom hele for- og sensommeren, skal det seiles regatta med tre forskjellige firmaer som mannskap.

Det trengs ingen erfaring. Hver båt kommer med skipper, som vil foreta en rask opplæring av mannskapet og deretter lose laget gjennom regattaen. Men er det noen som har seilere blant sine egne, er det selvsagt lov å føre båten selv.

Teambygging
- Vi tror dette kan brukes i teambygging så vel som i relasjonspleie. En seilbåt er et merkelig lite sted. Det er et sted ingenting fungerer uten samarbeid og der alle jobber er like viktige for resultatets del. Riktige ting må gjøres til riktig tid av mange mennesker. Dette er selvsagt noe som med letthet kan relateres til firmaer og grupper, sier Ørjan Wollertsen som også kan love en helt spesiell opplevelse for de som ikke kjenner til seiling, enten det blåser eller er stille.

- Disse båten trenger nesten ingen vind for å bevege på seg.

Festivitas
- Dette er ikke noe som kommer til å foregå i all stillhet. Først skal det være diger kick-off fest, og senere blir hver eneste seilas markert som en begivenhet med bespisning og sosialt samvær etter rundene rundt en bane som settes på Byfjorden. Lengden av banen vil avhenge av vinden, men selve seilingen kommer til å ta rundt tre timer.

- Vi vet at Bergen liker events og dette blir neppe noe unntak, tror Ørjan Wollertsen som på sine nettside har mer info og påmelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere