RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Selg Ementor

Sist oppdatert:
Corporate Advice & Research anbefaler kundene å selge Ementor-aksjen. Aksjen blir kjedelig frem til emisjonen er på plass, mener analytikerne
I etterkant av emisjonsnyhetene i Ementor forrige uke ropte Corporate Advice & Research (CAR) kjøp i Ementor.

Kursmålet ble satt til 3,54 kroner. Fredag var aksjen oppe i dette nivået etter at finansmannen Jens Ulltveit-Moe kjøpte seg opp til over 5 prosent av aksjene i selskapet.

Nå råder CAR aksjonærene å selge Ementor-aksjen.

- Det hjelper ikke at det er kommet inn en profilert investor og at irrasjonelle investorer oversolgte aksjen kraftig i forrige uke. Når vi tar i betraktning en del negative ting i forbindelse med annonseringen av emisjon, tror vi kursen fort kan falle tilbake mot NOK 3 og uansette bli litt kjedelig frem til emisjonen er på plass, skriver CAR i sin morgenrapport mandag.

De mener man ikke skal glemme at selskapet taper penger, sjefen har kastet inn håndkledet, tilliten til selskapet er på frysepunket og at kontantstrømmen er negativ.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere