RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Selg Kitron!

Sist oppdatert:
Analysefirmaet Corporate Advice and Research er ikke imponert over kvartalstallene til Kitron, og anbefaler salg av aksjen
- Kitron skuffet stort med kvartalstallene, til tross for at selskapet i forbindelse med emisjon og førstekvartalstallene har dempet forventningene, skriver CAR mandag.

Det vises til fall i omsetningen i forhold til i fjor.

- Lavere momentum nå er illevarslende, Kitron har beskjedne marginer, og om selskapet ikke lykkes på toppen av konjunktursyklusen kan det bli meget tungt senere, heter det..

- Aksjemarkedet forventer en kraftig bedring for Kitron i 2005 - hvilket det blir vanskeligere og vanskeligere å tro på, tatt i betraktning at selskapet mister momentum i et rekordsterkt makro-klima, heter det videre.

- Bedrifter innen outsourcing i USA har fått hard medfart på børsene i sommer, flere har falt ca. 30 prosent, og Kitron er således ikke alene om å slite. I et scenario med lavere vekst globalt er ikke en høyt gearet, marginal aktør som Kitron et godt kort, konkluderer CAR.

Oppsummering:

Anbefaling: Selg
Kursmål: 2,75 kroner
Meglerhus: Corporate Advice and Research
Dato: 30. august 2004

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere