RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Selg om du er kortsiktig

Sist oppdatert:
Lars Marius Furu, oljeanalytiker i Fondsfinans, mener helt kortsiktige aktører burde ta gevinst i de mindre oljeselskapene. Les hvorfor
Få analytikere har grunn til å smile mer over oppgangen i de mindre oljeselskapene som DNO og PA Resources enn Lars Marius Furu i Fondsfinans. Han har tok opp kursmålet til 125 kroner i PA Resources like etter de sikret seg lisenser i Tunisia og har lenge vært svært positiv til DNO.

Men med de siste dagenes enorme aktivitet i sektoren mener han at festen er over, og at momentet raskt kan forsvinne.

- Er du helt kortsiktig bør du kanskje selge, sier Furu til iMarkedet.no og forteller at de kreftene som har kjøpt blant annet PA Resources de siste dagene nå er i ferd med å bli slitne og muligens fristet til gevinst.

Furu understreker at han fremdeles opprettholder sine kursmål i aksjene, og sine kjøpsanbefalinger, men forventer at fokus vil havne i andre selskap. Det kan trigge salg og kursfall i det korte bildet.

PA Resources er opp 10,6 prosent mens DNO stiger 2 prosent, men da ikke justert for utbytte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere