RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Selg Telenor

Sist oppdatert:
Ikke alle lar seg imponere av tallene til Telenor. Meglerhuset Dresdner Kleinwort Wasserstein anbefaler sine kunder å bruke kursoppgangen til å selge aksjer. Les mer her
Telenor-tallene overrasket analytikerne fredag, og aksjen stiger 8,4 prosent på Oslo Børs. Forventningene var på bunn, men selskapet leverte sterkere enn ventet noe som har skapt et sug etter aksjen.

Dette suget mener Dresdner Kleinwort Wasserstein at man bør utnytte til å selge aksjen. Som iMarkedet.no tidligere har rapportert har meglerhuset vært svært negativ til aksjen etter at kvartalstallene for første kvartal kom tidligere i år.

I notatet, som iMarkedet.no har fått tilgang til, skriver de at tallene samlet sett var langt bedre enn ventet, mye som følge av sterke tall fra Ukrainske Kyvistar.

- Men det var skuffelser i både innenlandsk og utenlandske operasjoner, skriver analytikeren som blant annet peker på Ungarn, der Telenor-eide Pannon leverte lagt svakere resultater enn det som var ventet samt innenfor det norske mobilområdet.

- Vi forventer at markedet reagerer positivt på tallene som følge av tidligere usikkerhet, men vi ser ikke dette som et vendepunkt for Telenor da Ukraina er volatilt og som følge av økt konkurranse vil nyhetsflommen fremover mest sannsynlig bli mer negativ, skriver Dresdner Kleinwort som anbefaler kunder å selge aksjen.

Meglerhuset opererer med en reduser-anbefaling og kursmål 46 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere