*Nettavisen* Nyheter.

- Ser ut som hjemløse damer

Skuespillerne Julia Roberts og Cameron Diaz får totalslakt av designeren Valentino.

(SIDE2): De to verdenskjente skuespillerinnene ser ifølge den italienske designeren ut som såkalte «posedamer» sammenlignet med de gamle divaene, melder Reuters.

- I dag kan du se Julia Roberts og Cameron Diaz løpe rundt i lurvete treningstøy, de ser ut som «posedamer», som hjemløse folk. I gamle dager så du aldri den slags, sier han i et intervju med den tyske avisen Die Zeit.

Valentino slo gjennom på 60-tallet og designet i sin tid bryllupskjolen som Jacqueline Kennedy brukte da hun giftet seg med Aristotle Onassis.

- Før forpliktet skuespillerinnene seg i sine kontrakter at de skulle fremstå som stjerner når de forlot sine hjem, sier Valentino.

Han har designet flere kjoler for skuespillerinnen Gwyneth Paltrow, og har ofte dukket opp sammen med henne på den røde løperen.

Se Mette-Marits favorittklær
I vinter ble det kjent at Mette-Marit har lagt seg til en svært eksklusiv stil som omfatter mote fra den verdensberømte designeren, og hun og Valentino skal ha funnet tonen også som venner.

Ønsker du å ta en titt på noen av klærne hun kan velge mellom i Valentinos kolleksjoner kan du ta en titt i bildegalleriet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.