- Siktede ble funnet blodig i underbuksen

Foto: Larsen, Håkon Mosvold

- Kan ha vært psykotisk, mener politiet.

23.11.11 07:54

21-åringen som er siktet for å ha drept kameraten Andreas Nilstad (22) lå på ryggen iført bare boksershorts og med armer og ben sprikende ut da politiet fant ham, skriver VG.

- Han lå på bakken da han ble pågrepet. Han hadde på seg kun undertøy. Han var skadet, men jeg vil ikke si noe om hvordan, siper politiadvokat i Oslo politidistrikt, Per Niklas Hafsmoe, til avisen.

Han skal ha hatt flere kutt og det var mye blod på stedet der 21-åringen lå. Siktedes forsvarer Harald Stabell opplyser om at han var skadet i håndledd og i halsen.

Avisen skriver videre at siktede nå er overført til Regional sikkerhetsavdeling Dikemark for psykiatrisk behandling. Drapet har til nå fremstått som et mysterium for politiet, men etterforskernes fremste teori skal nå være at 21-åringen var psykotisk da han knivstakk kameraten.

Halloween-drapet
Det var natt til søndag i slutten av oktober at det ble slått full drapsalarm på Bislett. I leiligheten, der det var blitt avholdt en halloweenfest tidligere på kvelden, fant politiet den 22 år gamle mannen knivdrept. Samtidig hadde hans 22 år gamle kamerat kapret en drosje og kommet seg til Oslo legevakt med livstruende skader. Han skal nå være på bedringens vei.

Motivet for drapet og drapsforsøket har vært et mysterium for politiet, men avhørene tirsdag har gitt etterforskningen en del ny informasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.