RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sju drept i angrep mot Damaskus-forstad

Beirut (NTB-AFP): Syriske styrker gjennomførte natt til lørdag flere granatangrep mot opprørsbastionen Douma, en forstad til Damaskus. Sju mennesker skal ha blitt drept.

Blant de døde var det tre kvinner, ifølge eksilorganisasjonen Syrian Observatory for Human Rights. Ifølge opposisjonen i Syria har regimet bombardert forstaden i tre dager på rad.

Det meldes også om elleve drepte i andre områder av Syria, blant dem en opprørsleder som mistet livet i sammenstøt med regjeringsstyrker ved en kontrollpost i provinsen Deraa sør i landet. I byen Irbin ble en en liten familie, bestående av en mann, kvinne og et barn, drept da en granat traff boligen deres, ifølge observatoriet.

Mint 54 personer ble drept i ulike voldsepisoder i Syria fredag, blant dem 43 sivile, åtte regjeringssoldater og tre opprørere, ifølge den britisk-baserte organisasjonen, som får sin informasjon fra en rekke kilder i Syria.

De lokale koordineringskomiteene, som representerer opposisjonsnettverk inne i Syria, melder om en rekke eksplosjoner i flere områder av Damaskus tidlig lørdag morgen. Regimet skal dessuten ha begynt å gå fra hus til hus og pågrepet mange mennesker i den sentrale provinsen Hama. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere