- Skaff oss en spiss, Eggen

Foto: (Scanpix)

Tore Pedersen er ikke enig med Knut Torbjørn Eggen i at FFK trenger forsvarsspillere. Han mener problemet ligger i motsatt ende av banen.

FREDRIKSTAD - LYN 1-2:

FREDRIKSTAD (TV 2 Nettavisen): - Personlig synes jeg ikke at forsvaret er spesielt dårlig. Jeg er mer bekymret for at laget brenner sjanse etter sjanse, forteller den tidligere storspilleren til TV 2 Nettavisen etter kampslutt mellom FFK og Lyn søndag.

Den første på plass
Knut Torbjørn Eggen har lenge varslet defensive forsterkninger for laget fra Plankebyen. Den første, Tromsøs Tamasz Szekeres, ble klar for noen dager siden, men samtidig ble det klart at viktige Bora Zivkovic umiddelbart fortsetter sin karriere i hjemlandet Danmark.

- Vi ser etter forsterkninger – primært i forsvarsleddet, sa Eggen søndag.

Tore Pedersen, som kommer rett fra jobben som en del av TV 2s ekspertpanel under søndagens kamp, mener at FFKs trener bør tenke seg litt mer om før han bestemmer seg for hvilke ansikter som hentes.

- Vi trenger helt klart en angriper av klasse. Det er mye som mangler på avslutningene, og da hjelper det ikke med enda en mann defensivt. Det vi trenger er en spiss som kan avgjøre tette matcher, mener den tidligere midtstopperkjempen.

- Ønsket meg Helstad
- Hva med et Tore Pedersen-comeback i forsvarsleddet?

- Nei takk. Faktisk så kribler det ikke det minste i beina når jeg er på stadion. Jeg merker det allerede når jeg ser oppvarmingen: Jeg er sjeleglad for at jeg har lagt opp.

Fredrikstads midtbanespiller Hans Erik Ramberg, er mer tilbakeholden når det gjelder trenerens valg av spillerkjøp.

- Mye av det har vel med penger å gjøre kan jeg tenke meg. For min del skulle jeg ønsket meg Torstein Helstad i sommerpausen, men det jo uansett for sent nå, sier han.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag