RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skal bli best på båt

Sist oppdatert:
TV 2 Nettavisen lanserer eget båtmagasin på nettet. Her kan du lese alt om hvilke båter du bør kjøpe, båtværet, strandtester og mye mer i løpet av sommeren.

- Vi har som målsetting å bli best på båtstoff på nettet. I dag er det ingen av de store nettstedene som satser tungt på båt, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum i TV 2 Nettavisen.

TV 2 Nettavisens båtmagasin blir kraftig utbygget i løpet av våren og sommeren.

Båtdrømmen på nett
- Vi skal skrive om alt båtfolket ønsker. Her kan du se på bilder og fantasere om båtdrømmen, men du skal også få råd og tips om båtkjøp du har råd til å gjøre. I dag har vi kåret årets beste kjøp i 200.000-kronersklassen , sier Stavrum.

Hos TV 2 Nettavisen skal du også få et bredt spekter av saker om båtlivet generelt. Du skal blant annet få råd og tips om båtpussen hver vår. Om en uke legger TV 2 Nettavisen ut en omfattende sak på hvordan båtpussen kan gjøres enklere.

- I tillegg skal vi gi deg båtværet, vi skal fortelle om hvilke gjestehavner som er bra og dårlige, og vi skal gi deg Norges beste badestrender, lover Stavrum.

Tips oss
I tillegg skal TV 2 Nettavisen selvfølgelig holde deg løpende oppdatert på båtnyheter fra inn og utland, samt politiske avgjørelser som kan påvirke båtlivet.

Har du tips til båtmagasinet? Send mail til vaktsjef@nettavisen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere