RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skal bli Idol 2005

Sist oppdatert:
- Jeg er utadvendt og har det som skal til, sier Vidar Stueland (23). Sammen med Silje Sivertsen (21) øvde og underholdt han i den lange køen til Idol-auditon i Bergen fredag.

Både SIlje og Vidar går på Lærerhøgskolen på Stord. Sammen med Eivind Svendsen (21), Tor Arne Andersen (21) og Siri Ekeren dro de til Bergen tidlig fredag morgen for å delta på Idol-audition. Siri er med som heiagjeng, de andre hadde fått invitasjon til å prøve seg foran dommerne..

Nervøse

- Er dere nervøse?

- Ja, jeg er litt nervøs, innrømmer Silje.

- Jeg var det veldig da jeg stod opp i morges, men egentlig begrenser det seg hvor nervøs du kan være klokka seks om morgenen, ler Vidar.

- Hvorfor har dere meldt dere på?

Har øvd masse

- Vi fant ut at det skjedde veldig lite på skolen denne helgen, så derfor ville vi dra til Bergen og bli med på Idol, fleiper Vidar. Både han og de andre har forberedt seg til de skal opptre foran juryen.

- Jeg har øvd masse - har hatt en liten jury der hjemme, forteller SIlje.

Glimrende konsept

Både hun og Vidar har fulgt med på Idol på tv og har sans for programserien.

- Idol gir deg muligheten til å jobbe videre med musikk, sier SIlje.

- Idol er et glimrende konsept. Det gir folk anledning til å nå videre i musikkbransjen selv om de ikke kjenner de rette folkene, sier Vidar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere