Gå til sidens hovedinnhold

- Skal trå til de siste dagene

Dype fyllesamtaler og rampestreker er noe av det russebloggerne kommer til å savne. Nå er det bare to dager igjen.

Bloggerne er inne i sin siste uke som russ, og de sørger for å leve russelivet ut til fulle fem.

Les også
Truse sporløst forsvunnet

Rampestreker i Bergen
«Discoheaven» har både rukket å spille golf og ha religionsprøve den siste uken. Men av mer tradisjonell sort har de og så fått til noen rampestreker, noe som blant annet kan resultere i parkeringsproblemer for en viss gymlærer.

- Dette har f*** meg vært den beste tiden i livene våre, skriver «Discoheaven» i sin russeblogg, og tilføyer at de siste dagene skal de utnytte til det fulle.

Les «Discoheavens» russeblogg her.

Valgets kvaler
Selv om «Viva la Van» har vært svært heldige med været i Bergen gjennom russetiden og det har vært mye fest og moro, har de likevel valgt å fokusere på det som er lurest i lengden, nemlig skolen.

Men nå skal det trås til på morosiden de få dagene som er igjen. Og med fingrer krysset håper «Viva la Van» at været skal holde seg slik at det kan bli grillmat til de siste ølene.

Les «Viva la Vans» russeblogg her.

Kronisk promille
Jentene fra «Titsmaskin» trekker frem russedåpen og Kongeparken i sin blogg som noe av det beste gjennom russetiden.

Kongeparken besto blant annet av konserter, kronisk promille og dype fyllesamtaler. Russedåpen inneholdt ingredienser som sneiper, spy og morkake fra sau... uten at de vil gå videre inn på det.

Les «Titsmaskins» russeblogg her.

Det snør, det snør...
Russen i nord har definitivt ikke vært så heldige med været. Russetiden for «Nachbil» i Narvik har vært preget av både regn og snø. Og da russen stilte opp som supportere på cupstartet mellom hjemmelaget Mjølner og tippeligalaget Bodø-Glimt, lå snøen som et teppe over fotballbanen.

Men dette stopper ikke nordlendingene. Med sang og dans sørget de for at både stemningen og kroppstemperaturen ble holdt oppe. Og til tross for 3-0-tap var narvikingene strålende fornøyde.

Les «Nachbils» russeblogg her.


Best på Tryvann
«Club80s» kom seg på Tryvann til tross for en fire timers biltur med et motorstopp i timen, noe som resulterte i fullere og fullere russ og sintere og sintere sjåfør.

Vel fremme, var det verdt hvert eneste minutt av bilturen, her var det mye liv og røre gjennom hele helgen. Og fredagen var definitivt best, for natt til søndag sår som rimelig blank for de fleste av jentene.

Som de andre russebloggerne skal «Club 80s» utnytte de neste dagene max.

Les «Club 80s» russeblogg her.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger