*Nettavisen* Nyheter.

- Skjedd lite på guttefronten

- Jeg stortrives i hovedstaden. Det er helt fantastisk, men på guttefronten har det skjedd lite, sier Tone Damli Aaberge.

02.03.06 15:07

(SIDE2): Nylig kjøpte Tone (17) og den ti år eldre broren Are Damli Aaberge (27) en leilighet i Bogstadveien i Oslo. For litt over en uke siden flyttet de inn i den 60 kvadratmeter store leiligheten.

Har dere et nært søskenforhold?

- Ja, du kan si det sånn at vi har et respektfullt forhold, men han er jo en del eldre så han er jo litt overbeskyttende da, sier hun og ler.

Stjerne over natten

Fra en vanlig tilværelse på hjemstedet Sogndal, opplevde ungjenta å bli stjerne over natten ved sin deltagelse i Idol i fjor.

Kommer du til å savne familien nå som du har flyttet til hovedstaden?

- Det er klart jeg kommer til å savne familien min. Men jeg kommer jo til å dra hjem så ofte jeg har en periode fri. Det at vi kjøpte leiligheten på Majorstua er veldig deilig. Hittil har jeg bare bodd på hotell når jeg har vært i Oslo, så det blir helt nydelig å ha fast tilholdssted her, sier hun til side2.

17 år og rastløs

Du har jo tidligere sagt at du ønsker deg kjæreste, tror du livet som fastboende i Oslo gjør det lettere?

- Ja, jeg håper det. Det er jo lettere å møte folk her. Men vi får se. Foreløpig har det skjedd lite på guttefronten. Og jeg er jo bare 17 år så jeg blir fort litt rastløs, smiler hun.

Opplever du at det er vanskeligere å møte gutter etter at du ble kjent?

- Ja, det blir jo vanskeligere siden jeg har et kjent ansikt, særlig i forhold til gutter. Jeg vet jo ikke om de har lyst til å bli kjent med meg fordi jeg virker søt og hyggelig eller fordi jeg er den jeg er. Dette gjelder venner også. Man blir jo kjent med mange. Men jeg merker fort hvem som er mine virkelige venner og ikke.

Intens lykke

På tross av gutteproblemene fortviler Tone ikke. I desember ga hun ut debutalbumet «Bliss», som har fått jevne kritikker. Bliss betyr «intens lykke», og det er akkurat det Tone føler seg fortiden – lykkelig.

Men en kjæreste hadde gjort deg enda lykkeligere?

- Det er klart. Men nå er det jo snart sommer og da kan jeg gå lettere kledd, det blir bra, ler den vakre Sogndalsjenta.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag