RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skjer mye dust i kulissene

Sist oppdatert:
- Idrett er verdens mest populære ting, og det skjer mye dust i kulissene, mener «Golden Goal»-programleder Johan Golden.

(SIDE2): Mandag kveld var det innspilling av første sending av «Golden Goal». Johan Golden og Henrik Elvestad står bak programmet om sport, laget for både dem som elsker sport, og for dem som ikke visste at de elsker det!

- Drømmeprogram
- Det føles bra, det er gøy med premiere. Dette er et drømmeprogram, også er det egen idè, sier Johan Golden til side2 etter kveldens innspilling.

I tillegg til gjester i studio blir det vist reportasjer, intervjuer og magasinstoff. Golden påpeker at konseptet først og fremst er et underholdning-og humorprogram om idrett og sport.

- Det er verdens mest populære ting. Det skjer mye dust i kulissene, sier han og ler. Golden viser blant annet til at det skjer mye rart når vanlige mennesker får mye penger.

- Noen trener beinhardt to ganger om dagen. Kanskje bare fire timer til sammen. Han tar en pause og legger til at det dermed blir mye tid til overs og mye tid til å gå rundt i fotballtøfler.

Spiller fotball
Selv er Golden svært fotballinteressert.

- Jeg er ekstremt interessert. De som er vanlig interessert i idrett vil si at jeg er høyt over.

Henrik Elvestad er like engasjert når det gjelder fotball, men forteller at hans eget lag sliter om dagen.

- Jeg spiller fotball på Huk 2, sier han og ser ned i gulvet, før han fortsetter:

- I 7.divisjon, og vi er på vei ned.

Elvestad er fullt opptatt med både «Golden Goal» og «Rikets Røst» om dagen. Derfor synes han det var fint å sette i gang med innspillingen i Nydalen Studio i dag.

- Digg å få det første unnagjort, sier han og legger til at han har kjent Golden i mange år så det er ekstra kult at de to endelig får jobbe sammen.

«Golden Goal» sendes tirsdager på TV 2 Zebra klokken 22.25, og onsdager på TV 2 klokken 22.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere