*Nettavisen* Nyheter.

- Skli ned trappegelenderet

Foto: (Getty)

Bush-tvillingene kommer med søte råd til Obamas døtre.

(SIDE2:) George Bush' tvillingdøtre Jenna (27) og Barbara (27) har opplevd å ha hatt både en far og en bestefar som har vært president i USA. Jentene har dermed god greie på hva et liv i Det hvite hus innebærer.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nå deler de kunnskapen med Barack Obamas små døtre Sasha (7) and Malia (10) og kommer med gode råd for å gjøre opplevelsen best mulig. Jenna og Barbara var 7 år gamle da bestefar Bush ble president, så de vet hva som gjelder for småjenter.

Her er rådene:
- Omgi dere med lojale venner. Disse vil beskytte dere, roe dere ned og delta i mye av moroa.

- Hvis dere er på reise med foreldrene deres på halloween, så ikke la det stoppe dere fra å gjøre det dere vanligvis gjør. Kle på dere et fantasifullt, overdådig kostyme (en tyggispakke og en vampyr, hvis dere er som oss) og spør etter knask eller knep nedover i midtgangen i flyet.

- Hvis dere trenger en klem, gå å finn Ramsey. Hvis dere vil snakke om fotball, se etter Buddy. Og hvis dere bare trenger et smil, se etter «Smiley».

- Når det gjelder valpene i Det hvite hus, så var vår egen søte valp Spot, oppdratt på plenen ved huset. Og så selvfølgelig, hadde vi Barney, som nå nettopp bet en reporter. Sett pris på dyrene deres, for noen ganger trenger dere den stille trøsten bare dyr kan gi.

- Skli ned trappegelenderet i solariumet, gå på T-ball-kamper, ha svømmebassengfester og spill «Sardines» (en amerikansk barnelek, journ.anm.) på plenen til Det hvite hus. Ha det gøy og nyt barndommen på en slik magisk plass.

- Når faren deres kaster den første ballen for Yankees, gå på kampen.

- Faktisk bør dere gå på alt dere kan; The Kennedy Centre på teater, statsmiddager, juletrefester (Det hvite hus' ansattesfest er vår favoritt), åpninger av museer, ankomstseremonier og vandringer rundt monumenter. Fire år går så fort, så ta alt til dere og nyt alt sammen.

Les hele brevet her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.