RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skudd avfyrt ved barnehage

Foto: Mats Grimsæth (ØP/Mats Grimsæth)
Sist oppdatert:
En bevæpnet mann ble pågrpet ved en barnehage i Larvik. Det skal ha vært hørt skudd i området.

Politiaksjonen ved Rødbøl barnehage i Larvik skjedde tirsdag formiddag, etter at en bevæpnet mann skal være sett utenfor barnehagen. Mannen skal ha hatt et våpen da han ble pågrepet klokken 13.55.

Politiet hadde sendt flere væpnede patruljer til stedet, og det ble lett etter mannen. Så langt ØP Nett forstår, skal det være hørt skudd i området. Litt over en time senere var dramaet over.

Ifølge operasjonsleder ved politisentralen i Vestfold, Petter Aronsen, var ungene i barnehagen blitt hentet inn.

- Vi fikk rundt klokken 12.30 melding om at det skal ha vært sett en person bærende på en pistol utenfor barnehagen, forteller Aronsen.

- Kort etter ble det hørt et skudd i området, men mer enn dette vet vi ikke, sier operasjonslederen.

Avisens mann på stedet opplyste at det var flere politipatruljer på stedet, og at store deler av området var avstengt. En hundepatrulje ble også sendt til stedet.

Ifølge Sandefjords Blad skal vitner møtt en mann bevæpnet med pistol, og mannen skal ha forsvunnet inn i skogområdet ved barnehagen.

Klokken 13.30 meldte ØPs fotograf om at politiet hadde funnet ferske spor på et jorde rett ved barnehagen, og at politiet da søkte etter mannen i skogen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere