RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

- Skuffende at menn ikke bryr seg

Sist oppdatert:
Noman Mubashir synes norske menn kan bli litt mer forfengelige.

(SIDE2): - Jeg har alltid vært opptatt av mote, men i Norge har det så negativ klang hvis du sier at du er forfengelig, fortviler Noman Mubashir (37).

- Norsk mote på verdenskartet
Side2 møtte den norsk-pakistanske journalisten under Moods of Norways motevisningen for våren og sommeren 2012, på Øvrevoll galoppbane i Bærum. Noman har kjent Moods-gutta i over 12 år, og husker godt da Peder Børresen jobbet i en butikk i Bogstadveien.

- Så ble han plutselig borte. Jeg ble derfor kjempeglad da jeg forsto at han var en av gründerne i Moods of Norway.

Noman fortsetter å skryte av gutta.

- Jeg tror jeg har vært på hver eneste Moods-visning siden de startet. Dette er Norges beste fashionshow. Gutta er så jordnære og hyggelige, og har virkelig satt norsk mote på verdenskartet, skryter han.

- Menn blir provosert
Noman tok seg god tid til også å fortelle om norske menn og mote på den røde løperen torsdag. Og han hadde mye på hjertet.

- Jeg synes det bare er så skuffende at menn ikke er mer opptatt av det de har nærmest kroppen sin. Jeg ser ofte på kommentarfeltene under motesakene, og der er det så mange menn som reagerer på antrekkene som er blitt vist på catwalken.

Han tar en liten pause.

- Menn blir provosert fordi de tror det er slik de skal kle seg, men det er jo ikke det. Catwalken er ment som en inspirasjon, også kan man plukke ut de plaggene man liker, forteller han.

Mer accessories
Noman har vært på sommerfeie i Toscana i Italia i sommer, og han mener norske menn har mye å lære av Søreuropeerne.

- I Italia er det jo positivt å være forfengelig. Italienerne er flinke til å dresse seg opp. Men det handler også om å finne sin egen stil, forklarer Noman.

Journalisten og TV-personligheten har et godt tips til norske menn som føler de trenger det lille ekstra i antrekket sitt.

- Jeg synes vi skal bruke mer accessories. Det er flere ting mannen kan bruke for å heve antrekket. For å gjøre skjorta litt kulere kan du for eksempel ta på en sløyfe, et slips eller bukseseler, tipser han.

Så legger han til.

- Og brosjer. En kjempefin brosje hjelper så utrolig mye på antrekket.

Noman var kledd i Y3-jakke og sko fra Thailand. Buksen er fra Acne.

Se de andre kjendisene på Moods-visningen her:

4458

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere