*Nettavisen* Nyheter.

- Skuffet over prestasjonen

Vålerenga ga bort mål, tapte krigen og skapte lite da laget tapte 0-4 (0-2) mot Sandviken i Vallhall.

Av vif-damefotball.no

- Jeg er mest skuffet over prestasjonen, vi vant ikke krigen og var veike i duellspillet. I tillegg flyttet vi ikke beina nok, og når vi også gir vi bort to mål før det har gått 20 minutter, etter personlige feil, da blir det vanskelig å vinne fotballkamper, sier hovedtrener Cecilie Berg-Hansen.

Selv på en elendig dag henger Vålerenga faktisk bedre med Sandviken nå enn i 2-2 kampen på La Manga. I første omgang skaper gjestene kun de to sjansene de får servert - og de scorer på begge. Sandviken er imidlertid solide i det defensive arbeidet, vinner klart flest dueller og hindrer Vålerenga i å skape stort.

- Sandviken er et av de beste lagene vi har møtt i Toppserien. De har variasjon i spillet sitt, mange initiativ foran ballfører og enkeltspillere med riktig bra ferdigheter, sier Berg-Hansen.

VIF spiller en noe bedre 2. omgang, og med et kvarter igjen, fortsatt på stillingen 0-2, legger hjemmelaget om til 3-4-3 i håp om å redusere. Men Sandviken forsvarer seg igjen bra.

- Og når vi nok en gang gir bort et mål, denne gang med en assist i bakrom til motstanderen når vi mener å heade ballen andre veien, ja, da får vi enda et mål i fleisen og det står 0-3, sier treneren.

- Det er det som ofte skjer når man legger om til tre bak, enten får man reduseringen, eller så scorer det andre laget et til. Dette var helt klart Sandvikens dag, de var best og dødelige effektive når de scorer på fire av syv sjanser.

At det nå kommer et tap etter en meget solid seiersrekke for nyopprykkede VIF, bør ikke overraske noen. I VIF-leiren er man mest skuffet over prestasjonen, ikke at det ikke ble poeng.

- Vi gikk på en smell mot et bedre lag og må tilbake til scratch å jobbe derfra. Sandviken vant fortjent og vi ønsker dem lykke til videre, avslutter Berg-Hansen.

VIF ligger fortsatt på en overraskende 6. plass på tabellen med ti poeng. Nå venter TV-sendt kamp fra Vallhall neste lørdag kl. 17. Da er Røa motstander. Og helgen etter er det klart for ny TV-kamp, da mot LSK i LSK-hallen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.