- Skulle gjerne klippet Celina

Foto: Trine Rasmussen (Side2)

Celina Midelfart strålte blant Norges fremste frisører, men hårekspert Eirik skulle gjerne hatt skjønnheten i frisørstolen. Se bildene her.

18.08.09 08:46

(GRØNLAND/SIDE2): Adam&Eva ønsket velkommen til åpningsfest for sitt nye akademi på Grønland i Oslo mandag - og midtpunktet var selvsagt Celina Midelfart (36).

Skjønnhetsdronningen og nå også frisørdronningen kjøpte sammen med Validusgruppen 50,13 prosent av frisørkjeden Adam og Eva gjennom selskapet VAMI for to år siden.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Fokuserer på forretninger
Celina Midelfart strålte som alltid, ikledt høstens absolutte motehit; skyhøye sorte ankelboots, åletrang sort bukse, stripete sort og hvit genser, en sort blazer, sort veske og et stort sort kjede.

- Det er viktig for meg at jeg kun fokuserer på forretninger, sa en smørblid Celina Midelfart til Side2, da vi forsøkte å få skjønnhetsdronningens beste stylingtips til høsthåret.

- Jeg kan godt snakke om Adam&Eva, men vil ikke snakke om meg privat. Faglig sett er frisørene hos Adam&Eva ansett som de beste i Norge, var alt forretningskvinnen hadde å si.

Noen forandringer
Eirik Thorsen er kreativ leder hos Adam&Eva. Han innrømmet overfor Side2 at han gjerne skulle hatt skjønnhetsdronningen i stolen.

- Celina har et fint hår, og fargen er helt nydelig. Det er ingenting å klage på hennes hår, men som frisør skulle jeg gjerne hatt henne i stolen. Jeg ville selvfølgelig aldri klippet en asymmetrisk frisyre på henne og farget håret rødt, men jeg skulle gjerne gjort noen forandringer, mente han.

- Som hva? undret Side2.

- Det er et vanskelig spørsmål. Jeg må gjøre det profesjonelt, og da ville jeg snakket med henne først, spurt henne hvor lang tid hun bruker på håret og hva som er viktig for henne. Slik gjør jeg alltid med kundene mine. Derfor anbefaler jeg aldri folk hvordan de bør klippe seg bare ved å snakke med dem ute på byen, forklarte Eirik.

Fra uvasket til overdådig
Den kreative lederen vet godt hva som rører seg innenfor trendene på hår. I 2009 er vi mer enn noen gang opptatt av en personlig stil, et personlig hjem og nå også en personlig hårfrisyre.

- Hårtrendene nå er veldig schizofren. Det er ikke kun en trend, men stor variasjon. Trendene går fra grunge, laidback og uvasket hår til avant garde, overdådig og crazy. I denne nedgangstiden får mange behov for å være mer elegant eller mer ekstrem.

Men skal jentenes hår være kort eller langt?

- Hårtrendene går fra superkort til veldig langt. Håret skal få fram det rette i deg. Du må kle det håret du har, og det er viktig å uttrykke seg gjennom håret.

Men hvordan vet jeg hva som kler meg?

- Vi ser på ansiktsform, beinstruktur og ikke minst klesstil. Og husk; regler er til for å brytes.

Foto: Trine Rasmussen

- Gutter skal være gutter
Eirik er også opptatt av at gutta har en sveis som er kledelig.

- Gutter skal være gutter. Vi er lei den metroseksuelle mannen. Få deg en bra klipp, men ikke la sveisen se for anstrengt ut. Litt naturlig klipp med stil er det beste. Her gjelder også alt fra det superkorte til det litt lengre.

Hva med hårfarge?

- Så lenge du ikke er veldig typete eller har en ekstrem personlighet, så gå for en naturlig farge. Er du ekstrem, er det bare fritt fram.

Se noen som har dratt frisyrene litt lenger enn Celina - og hva Eirik mener om frisyrene her:

2270

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag