*Nettavisen* Nyheter.

- Skulle ønske jeg var homo

Annie Lennox syntes det er trist at hun er så forferdelig heteroseksuell. Hun tror det muligens hadde vært lettere hvis hun hadde vært homofil.

(SIDE2): Annie Lennox siste album «Bare» skrev hun og spilte inn rett etter sin siste skilsmisse. To år er gått siden det albumet kom, men superstjernen har fortsatt mye på hjertet angående kjærlighetslivet, melder Blikk.

- Luften vi puster er full av idéer om at vi trenger en mann i livet for å være lykkelig. Jeg trodde på det. Jeg er en total romantiker. Idéen om prinsen som redder jomfruen sitter dypt i meg. Men, nå oppfatter jeg det som ekstremt misvisende... Jeg elsker maskulinitet. Uheldigvis er jeg forferdelig heteroseksuell. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var homo. Kanskje det hadde vært lettere da?, sier hun til nettstedet Queerday.

Den mediesky artisten er svært engasjert i kampen mot fattigdom og i august reiser hun til Etiopia på vegne av sin egen AIDS-kampanje.

Dette engasjementet viste hun i forbindelse med Live8 konserten i Hyde Park og ifølge plateforetningen HMV i Storbritannia økte platesalget hennes med 500 prosent etter gallaen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.