- Skutt i hodet med luftpistol

Måtte fjerne metallrester fra mannens bakhode. Les politiloggen her.

11.03.08 09:33

(iOslo.no) Klokken 16.04 mandag ettermiddag fikk politiet en melding om at en mann var på vei til Legevakten i Oslo med en metallhylse i hodet.

Mannens kone fortalte at han kunne være skutt av en luftpistol eller lignende, fra en adresse i nærheten av Dalehaugen og Strømsveien.

Han hadde ikke sett noen folk eller biler i nærheten, men tok politiet med til stedet ugjerningen skal ha skjedd.

Hos Legevakten fant legene et lite sår i bakhodet, og fikk fjernet noen metallrester i bakhodet.

Politiet fant ingenting på åstedet, men saken vil bli anmeldt, ifølge politiloggen.

Her er resten av mandagens politilogg:

Safe stjålet
OSLO HAVN: kl. 08.17 fra Hjortneskaia, Color Line, kom det mandag morgen melding om at noen hadde vært noen og tatt safen, trolig søndag kveld. Politiet har sikret spor og video på stedet. Saken er anmeldt.

Ransmann tatt
GRØNLAND: Kl. 09.07 kom det melding om forsøk på ran av en kiosk på Grønland T-banestasjon. Det ble brukt en knust flaske. Gjerningsmannen, en mann i 50 årene, ble pågrepet av politiet og kjørt sentralarresten i Politihuset. Fornærmede ble kjørt Legevakta med lettere skader.

Vannlekkasje medføre omkjøring
KJELSÅS: Kl. 19.50 mandag kveld fikk politiet rede på at det var en større vannlekkasje i krysset Kjelsåsveien/Thorleifs alle. Man var redd for at det kunne være noe undergraving, slik at av en del av området ble sperret. Det ble lagt til rette for omkjøring.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.