RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Slarv og uriktigheter fra Stordalen

Sist oppdatert:
Ari Behn og Choice-sjefen "Lenke-Petter" Stordalen krangler videre. - Stordalen bryter alle gentlemanns-prinsipper og farer med slarv og uriktigheter, mener Behn
Konflikten mellom Behn og Stordalen har sin bakgrunn i at Choice brukte en Behn-lookalike i en annonse. Det ble inngått forlik om saken, men et intervju med Stordalen har fått saken på bordet igjen, melder VG.

Stordalen krevde at Behn måtte gi 100.000 kroner, som var beløpet i forliket, til et veldedig formål. Ifølge Stordalen ville imidlertid Ari selv bestemme over pengene.

Nå er Behn rasende. - Ja, og det kan du gjerne skrive. Hvis det er én gang man skal bruke klisjeer, så må det være nå, sier han.

- Det har aldri vært min intensjon at jeg skulle ta de 100 000 kronene i egen lomme. Jeg har heller aldri forsøkt å avkorte beløpet til advokathonorar, slik Stordalen hevder, sier Behn.

- Har du forsøkt å ta kontakt med Stordalen - for å diskutere hans utspill? spør VG.

- Nei, jeg gjør som ham og kommuniserer gjennom VG, svarer Behn.

Stordalen fastholder sin versjon av saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere