RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Slemme-Tor er ikke slem

Sist oppdatert:
Et klart flertall mener at Slemme-Tor så absolutt ikke lever opp til sitt klengenavn.

(SIDE2:) Side2 har gjennomført en undersøkelse blant sine lesere for å finne ut om de som titter på Idol virkelig mener at Slemme-Tor virkelig er slem. Undersøkelsen viser at kun en av ti er enig med den uttalelsen

Mannen som har uttalt «Jeg hører hva du synger, men jeg skjønner ikke hvorfor» og ble kritisert i Ukeavisen Ledelse slik: «En slik oppførsel som Tor Milde viser, ville ikke blitt akseptert noe annet sted i samfunnet» er altså ifølge folket så absolutt ikke for slem.

Ta debatten her

Kun syv prosent av menn mener Tor Milde er for streng, mens det blant de yngste er 17 prosent som mener han kanskje går litt for langt noen ganger. Jo eldre man blir, jo mindre streng synes man Tor Milde er.

Les mer om Idol her

Idol-undersøkelsen ble gjennomført på Side2s nettsider 27.februar til 2.mars. 1214 mennesker svarte på undersøkelsen. Den er ikke landsrepresentativ. Side2 har ukentlig 850 000 brukere. Det er blant disse undersøkelsen er gjennomført.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere