*Nettavisen* Nyheter.

- Slik er drømmemannen

Single og sexy Synnøve Skarbø avslører hvordan drømmemannen skal være. Les stort intervju.

(SIDE2): Det er en blid og opplagt Synnøve Skarbø som møter oss på Grünerløkka i Oslo.

Dagene går i ett for den dyktige og moteinteresserte programlederen, men det er tilværelse hun trives godt med.

Fra Sunnmøre
Den flotte 33-åringen er vokst opp på Stranda på Sunnmøre, men etter videregående skole bestemt hun seg for å flytte til hovedstaden, der hun har bodd de siste tretten årene.

Mote og klær har alltid vært en viktig del av Synnøves liv. Da hun fikk høre at ELLE skulle komme i en norsk utgave var hun rask til å kontakte de ansvarlige for å melde sin store interesse. Hennes brennende engasjement førte til at hun gikk fra jobben som frilansjournalist til redaksjonssjef i løpet av et år.

Magasin-freak
- Jeg har alltid vært en magasin-freak. Jeg leser alt jeg kommer over av blader, men ELLE var og er mitt favorittblad, forteller hun.

Synnøve er også er kjent ansikt fra TVNorge. For 3,5 år siden begynte hun som værmelder i kanalen. Etter det har hun blant annet vært programleder for «Make My Day» og «Bolig til salgs», og nå er hun aktuell med «OSLOTV».

Uvurderlig trening
Hva synes du om jobben som programleder?

– Jeg trives veldig godt. Det er spennende å være live. «OSLOTV» har jo fem faste live-sendinger i uka. Det er uvurderlig trening for en programleder!

Siden i oktober i fjor har hun hatt permisjon fra jobben i ELLE.

– Det ble litt stress å kombinere begge jobbene. Jeg gjorde det jo en god stund, men det er deilig å bare konsentrere seg om en av delene, sier Synnøve.

Hva er denne sommerens «must have»?

– Shorts! Og platåsko og store solbriller. Noen enkle sommerkjoler er også fint å ha i skapet. Hvit kjole er en sikker vinner.

Har du noen spesielle sommerplaner?

- Jeg tar det litt som det kommer! Det eneste jeg har planlagt er at det skal bli verdens beste sommer. Men det sier jeg hvert år. Drar nok på noen storby-turer, og så håper jeg at de av vennene mine som har båt forbarmer seg over meg. På sensommeren har jeg lyst til å reise til Los Angeles.

- Greit å ha på CVen
I 2003 ble Synnøve kåret til Norges mest sexy kvinne.

Er det sånn at du står opp om morgenen, ser deg i speilet og tenker å, så sexy jeg er?

- He he, nei, ikke i det hele tatt. Det var jo stas å bli kåra til det, men det er tre år siden, så jeg lever ikke akkurat på den lenger. Men det er jo greit å ha på CVen, ler hun.

For tiden er Synnøve singel, men er stadig på utkikk etter drømmemannen. Fremover vil hun også møte mange forskjellige menn, i serien «Synnøve tester ut ulike typer menn» på «OSLOTV». I første program møtte hun blant annet en bodybuilder.

Drømmenmannen
Hvordan vil du beskrive den perfekte mannen for deg?

– I en ideell verden er min drømmemann smart, hysterisk morsom, musikalsk, sporty og 100 prosent lojal og hengiven. Orker ikke en sånn fyr som skal late som om han ikke er keen bare fordi han tror det gjør meg ivrig. Det er heilt feil taktikk! Dessuten må det være tak i han, jeg kan ikke ha en mann som dilter etter meg, da blir jeg bare sjefete og kjip.

Hva gjør deg glad?

– Venner, familie, sol, mat, jobben, skryt, en ryddig og ren leilighet, katter, trening, effektivitet. For å nevne noe. Det er mye som gjør meg glad!

Venner er viktigst

Beskriv den perfekte fridagen:

– To viktige ingredienser: venner og mat.

Hvorfor er dine beste venner nettopp det?

– Fordi de er morsomme, underholdende, støttende og til å stole på.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.