- Sliter veldig med kjærlighetssorg

SLUTT: Guro Huseby og Svein Are Trollsås har gått hver til sitt.

SLUTT: Guro Huseby og Svein Are Trollsås har gått hver til sitt. Foto: (TV 2)

Svein Are Trollsås har ikke kommet over TV-bonden Guro Huseby.

(SIDE2): Tidligere i vinter ble det kjent at Guro Huseby (28) og Svein Are Trollsås (31) hadde valgt å gå hver til sitt. Det to møttes i TV 2s populære serie «Jakten på kjærligheten» og ble et kjent par for de fleste.

Les mer her: Slutt for Jakten-paret

- Vi følte begge vi ikke klarte å lande den neste fasen forholdet skulle inn i. Vi ser tilbake på opplevelsen «Jakten på kjærligheten» med glede og som en flott erfaring. Vi har også private gode minner som vi setter pris på, og vi er fortsatt gode venner, sa Huseby til seher.no den gang.

Tirsdag er Trollsås intervjuet i Her og Nå og her forteller han at de begge var enige om bruddet da det skjedde men at han nå angrer på at de ikke kjempet mer for forholdet.

- Vi passet så utrolig bra sammen og det føles helt feil at det ble slutt. Jeg merker det fysisk på kroppen. Det brenner skikkelig i hjertet mitt når jeg tenker på henne. Jeg har bare lyst å ringe henne hele tiden og bare være sammen med henne. Jeg sliter veldig med kjærlighetssorg, fordi jeg er forelsket i en person som ikke vil ha meg, sier han til Her og Nå.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.