RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Slutt med kjæresten etter seks år

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Dette utsagnet ga Norges mest populære moteblogger 638 kommentarer på rappen.

(SIDE2): «Ingenting varer evig. ingenting» er tittelen på blogger Ida Wulffs innlegg, søndag.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Videre skriver hun; «Det er slutt med kjæresten etter 6 år sammen, så jeg vet ikke helt hvor jeg har meg selv eller noen verdens ting for øyeblikket. Ber derfor om forståelse for at jeg ikke har tømt hodet og tankene mine i bloggen den siste tiden, selv om noen av dere har klart å lese mellom linjene. Trenger litt tenketid i dag.»

Bare dagen etter at Ida Wulff vurderte norske jenters motesans i samarbeid med Side2, lørdag, meddelte hun altså for sine bloggefans at det var slutt med kjæresten gjennom seks år.

Paparazzikonkurranse
Wulff er folkets dommer i Side2s Paparazzi-konkurranse som skal kåre Norges kuleste stil. En jury bestående av seks personer, som også inkluderer artisten Samsaya og Side2s motejournalist Elisabeth Gilje, skal plukke ut vinneren som stikker av med Diesel-antrekk til en verdi av 10.000 kroner. Lørdag formiddag gikk første fotoshoot av stabelen på Bik Bok i Bogstadveien, Oslo.

Les hele saken her: Imponerte Ida Wulff

Kommentarene som er kommet inn etter at Wulff brettet ut sin hjertesorg på bloggen er mest fra jenter som gir henne støttende og trøstende ord. Her er et utdrag av kommentarene på Wulff sin blogg;

Uffda. nå venter jeg artikkel i VG.

29.mar.2009 | 16:01

Uff, så leit... Ta den tiden du trenger! Leserne dine er her for deg :)

29.mar.2009 | 16:01

Utrolig leit å høre. :(
Håper du finner tilbake til deg selv og takler dette på din egen måte.
Sender fine tanker din vei. :)

huff da, skjønner deg godt :)

29.mar.2009 | 16:02

Ta all den tenktetiden du trenger:) Var virkelig synd å høre det. Men du er en sterk jente. Stå på Ida!:)

29.mar.2009 | 16:02

leit å høre, trist. men du har rett, ingenting varer evig. take care

Ida påpeker i en ny blogg mandag at hun fortsatt er venner med kjæresten og at hun på ingen måte har valgt blogg og kjendisstatus fremfor kjærligheten.

«Det kom et par krasse kommentarer om at jeg har valgt «blogg og kjendisstatus» framfor kjærligheten. Jeg skal ikke påstå at jeg tar imot disse kommentarene med et like sarkastisk smil som jeg vanligvis ville gjort, for det svir faktisk litt at folk kan tro noe sånt. Vi er gode venner, i den grad man kan være gode venner etter et brudd, og jeg er glad for at jeg fikk seks år sammen med verdens mest fantastiske gutt», skriver superbloggeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere