RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Snart ut i krigen igjen

VELT: Rasch måtte på sykehus etter å ha veltet i Flander, her fra 2009 utgaven av rittet.
VELT: Rasch måtte på sykehus etter å ha veltet i Flander, her fra 2009 utgaven av rittet. Foto: Tim De Waele (©TDWsport.com)
Sist oppdatert:
BLOGG: Gabriel Rasch har ladet opp til krigen i spanske Calpe.

Ja, da er det ikke lenge før jeg skal til Qatar og ut i «krigen» igjen, for i Qatar er det virkelig en krig. Et renere sidevindsløp finnes ikke. Ørken og 30 kilometer mellom hvert kryss, gjør det til et veldig spesielt løp. Har man et sterkt lag er alt heldigvis litt lettere. Først skal du være med i første vifte, men så er det lettere om man er flere der til å slippe hverandre inn og samarbeide.

I går kom jeg hjem fra første treningsamling med det nye laget mitt, Garmin-Cervelo. Vi var ti dager i Calpe, cirka 8 mil nord for Alicante, og med sol hver dag og flotte veier, sitter jeg igjen med et skikkelig positivt inntrykk av det nye laget. Vi delte opp i to grupper hver dag, hvor vi i klassikertroppen trente sammen, mens etappe- og klatregutta trente sammen for å få best mulig utbytte av treningen. Det var lange, fine turer med lagtempo, styrketråkk og intervaller.

Nå er det en uke hjemme i vinternorge, før vi skal ha en ny kort samling før avreise til Qatar og Oman. Håper på en god start, og gleder meg.

Sykkelhilsen fra Gabba

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere