RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Snåsamannen gjorde sønnen (9) min frisk

Foto: Johannessen, Sara (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Politiinspektør Hanne Kristin Rohde mener Snåsamannen har spesielle evner.

(SIDE2): Politiinspektør Hanne Kristin Rohde ved Volds- og sedelighetsavsnittet ved Oslo politidistrikt, mener hennes 9 år gamle sønn ble frisk etter at Joralf Gjerstad helbredet gutten

- Behandlingen gjorde et uutslettelig inntrykk på meg. Han er en interessant person. For meg er det revnende likegyldig om folk tror på denne historien eller ikke. Hans behandling ga resultater. Han har evner, og ingen skal få overbevise meg om noe annet, sier hun til VG.

SNÅSAMANNEN: Joralf Gjerstad.

Gjerstad, som også er kjent som Snåsamannen, hevder selv at han har synske evner, evner som har kommet tusenvis av mennesker til gode.

Raskt bedre
Rohdes sønn skal ha slitt med store magesmerter i et år da de to møtte Gjerstad i 2009. Møtet kom til via felles kjente, og skal ha vart i en halvtimes tid.

Gjerstad skal ikke ha visst hvor gutten hadde vondt.

- Joralf tok nøyaktig på det området hvor smerten satt, sier hun til VG.

Alt samme kveld følte gutten seg bedre, og mandag var han tilbake på skolen. Gjerstad selv bekrefter historien overfor avisen.

Mange
Rohde er ikke den første profilerte personen som sier Gjerstad har slike evner. Oppmerksomheten rundt Snåsamannen har vært stor de siste årene, både på grunn av bøkene «Snåsamannen» og hans egen «Den gode kraften», samt at flere kjente personer har fortalt om sine opplevelser med hvordan Gjerstad har gjort dem friske.

Blant dem var daværende helseminister Bjarne Håkon Hanssen. Han fortalte i 2009 at hans sønn var blitt frisk etter en telefonsamtale med Gjerstad. Også skiesset Petter Northug skal ha slitt med magesmerter da han henvendte seg tre ganger til Gjerstad i 2009.

Gjerstad har også forsvart prinsesse Märtha Louises evner, og kalt engle-kritikernes angrep for mobbing.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere