RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Solid uten å sprudle

Vålerenga til bronsefinale i Carnegie Elite Tournament etter 2-0-seier mot Helsingborg.

Vålerenga avsluttet gruppespillet i sin egen eliteturnering i Vallhall med 2-0-seier mot svenske Helsingborg. Monir Benmoussa og Riki Alba scoret målene.

- Vi var relativt trygge bakover og slapp til lite. Vi hadde ballen mye, men det var en ganske død kamp. Litt flatt batteri for begge lag, oppsummerer trener Aleksander Olsen etter kampen.

- Vi scoret to flotte mål i dag. Det første kom veldig tidlig, men vi trøkket ikke på så mye som vi ønsket etter scoringen og fullførte ikke godt nok. Angrepsspillet vårt ble litt for urytmisk. Vi var solide, men sprudlet ikke.

Mens VIF-juniorene spilte om syvende- og åttendeplassen i fjor, blir det i år bronsefinale mot Viking etter to seire og ett tap i gruppespillet.

- Det er veldig bra. Vi er et av de yngste lagene i denne turneringen, sånn sett er dette en stort skritt i riktig retning. På samme tid i fjor hadde vi store problemer og fikk masse målsjanser i mot, i år står vi opp bedre mot god motstand og henger mye bedre med. Vi skulle gjerne underholdt litt mer, men det håper vi kommer senere i sesongen.

- Vi skal bruke flere spillere i bronsefinalen. Hele troppen skal få sjansen.

Vålerenga - Helsingborg 2-0 (1-0)
Vallhall arena

Mål: 1-0 Monir Benmoussa (1), 2-0 Riki Alba (79)

Vålerengas lag: Marcus Engebretsen - Marcel Wawrzynkicvik (hospitant, f. 1994), Nicolai Næss, Ivan Näsberg, Lars Vincent Andersen - Shola Akinyemi (Deniz Payasli fra 57), Kamer Qaka (Amir Dauch fra 16) - Ghayas Zahid (Gagandeep Singh Lally fra 57) - Jibril Bojang, Preben Finstad (Riki Alba fra 52), Monir Benmoussa

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere