RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Soloplate problematisk for Vamp

Foto: Roy Hilmar Svendsen (iBergen.no)
Vidar Johnsen kom alene til Spellemannprisen, mens Øyvind Staveland sier vokalistens soloplate kan være et problem for gruppen.

(iBergen.no) : Som iBergen.no kunne fortelle i forrige uke, er vokalist Vidar Johnsen for tiden uten kontrakt med Vamp, bandet han har frontet siden 1998.

– Min kontrakt gikk ut 30. desember. Jeg har ikke hørt en lyd fra dem siden siste konserten i Oslo Spektrum 25. november, så jeg er i øyeblikket arbeidsledig i forhold til Vamp, sa Johnsen til iBergen.no onsdag i forrige uke.

Les også: - Kjempetabbe av Vamp

På lørdagens Spellemanpris stod Johnsen likevel på podiet sammen med Torbjørn Økland, Carl Øyvind Apeland og Øyvind Staveland da gruppen ble kåret til Årets Spellemenn. Men overfor Haugesunds Avis bekrefter Johnsen at han slett ikke var sikker på om han skulle gå på prisutdelingen i det hele tatt.

- Jeg bestemte meg i siste liten, sier Johnsen, som ankom utdelingen alene like før start. Da Vamp tidligere på kvelden mottok trofeer for platesalg, var vokalisten ikke til stede.

På spørsmål fom han ønsker å være med i bandet videre, svarer han «vet ikke», men sier samtidig at han trolig vil takke ja til et nytt kontraktsforslag fra Vamp.

Øyvind Staveland sier til Haugesunds Avis at situasjonen foreløpig er høyst uavklart.

– Vi vet ingenting foreløpig. Vamp er et åpent band, og vi har fått flere forespørsler. Vidar har hatt 2-års kontrakter med Vamp, og nå skal vi ha et friår hvor jeg skal lage ny musikk for harde livet. Vidar kommer med ny soloplate og skal ut på turné. Det trenger ikke være direkte uproblematisk for oss, sier Staveland.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere