*Nettavisen* Nyheter.

- Som skapt for Dorthe

- Denne konkurransen er som skapt for Dorthe, spår bettingselskapet Centrebet. Side2-leserne har en annen favoritt.

13.04.07 17:24

(SIDE2:) Fredag starter TV 2s nye storsatsning «Isdans». Popyndling Sandra Lyng Haugen, MC-tøffing Pål Anders Ullevålsæter, skidronning Anette Bøe, ishockey-keeper Jim Martinsen, glamourdronning Dorthe Skappel og Elling-stjernen Per Christian Ellefsen er kjendisene som sammen med proffe isdansere skal konkurrere om seieren.

BILDER: Se danserne på isen nederst i saken

Bettingselskapene har for alvor kastet seg på Isdansbølgen og favorittstempelet har Pål Anders Ullevålsæter og Dorthe Skappel fått.

Hvem vinner Isdans? Stem på din favoritt her
Dommerne: - Sandra har et handikap
Deltakerne: Her er Bambi-kjendisene
Mer om Isdans: - Jeg vil ikke vise rumpa

Av og for Dorthe
- Denne konkurransen er skapt for Dorthe. Faktisk er den vel også skapt av Dorthe. Vi har henne som favoritt rett og slett fordi vi tror både dommerne og TV-seerne vil falle pladask for henne på isen, sier pressesjef Frank Hansen i Centrebet.

Oddsen på Dorthe er 2,50, men får hard konkurranse fra både Sandra Lyng Haugen og Pål Anders Ullevålsæter. De har henholdsvis 3,00 og 3,25 i odds.

Det norske spilleselskapet NordicBet holder Pål Anders Ullevålsæter som favoritt. Ørkenrally-stjernen har en vinnerodds på 2.20. Nærmeste utfordrer tror NordicBet blir Dorthe Skappel, som oddsmessig følger hakk i hæl med en vinnerodds på 2.50. Helt sist ligger Anette Bøe og Jim Marthinsen, med Bøe helt opp i 18.00 i vinnerodds.

Pål dark horse
Unibet tror også på Pål Anders Ullevålseter.

- Vi tror Ullevålseter og hans partner kommer til å vinne den første runden. Han er svært godt trent, og har faktisk drevet litt med kunstløp i ungdommen. Vi skal heller ikke undervurdere den betydning publikums stemmer har. Vi tror dette vil slå positivt ut for Pål Anders, Dorthe og Sandra, sier Kjell Hansen, markedssjef for Unibet i Norge

Ørkenrallyhelten har en odds på 2.50, fulgt av Dorthe Skappel med odds på 3.25 og Idol-Sandra med odds på 5.00. Til tross for sin fortid på isen, er Jim Martinsen blant de som kommer dårligst ut, med odds på 8.00.

Side2s lesere derimot, tror på Sandra Lyng Haugen. Tirsdagens avstemming viste at 28 prosent har Sandra som favoritt. Nummer to ble Per Christian Ellefsen med 24 prosent, etterfulgt av Dorthe Skappel og Pål Anders Ullevålsæter.

Side2 er på plass under kveldens premiere, følg med på Side2 for ferske bilder og intervjuer.

Se smakebit fra programmet her:

HTML EMBED

HTML EMBED

LES MER OM ISDANS HER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.