*Nettavisen* Nyheter.

- Sonderinger i vekterkonflikten

Oslo (NTB-Kjell Arild Nilsen): Det er visse sonderinger i vekterkonflikten, men ingen faktiske endringer i situasjonen, opplyser administrerende direktør Petter Furulund i NHO Service.

03.06.12 18:57

Han er ordknapp om hva som foregår.

- Vi gjør noen sonderinger. Det er ikke dødt. Men det har ikke skjedd noe faktisk nytt å rapportere om, sier Furulund til NTB.

På spørsmål om han har håp om nye forhandlinger, sier han at «man kan alltid ha håp», men gjentar at det ikke er skjedd noe nytt.

Han gjentar også at NHO Service etter hans syn har gitt et godt tilbud som fagforeningen Parat, tilknyttet YS, har godtatt. Han sier også at det ikke kan være snakk om nye garantiordninger når man er midt i en garantiordningsperiode som gjelder til 2013.

Forbundsleder Erna Hagensen i Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF) sa til NTB tidligere søndag at man «håper å kunne avslutte streiken så snart som mulig», men at det ikke var noen konkrete avtaler om møter for å drøfte situasjonen med motparten, NHO Service. Forbundsledelsen i NAF skulle møtes søndag ettermiddag for å drøfte situasjonen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag