*Nettavisen* Nyheter.

- Sønnen så Jackson dø

Foto: MARK J. TERRILL (AFP)

Hevder Prince Michael (12) ble hentet som «vitne».

24.07.09 18:12

(SIDE2): Michael Jacksons lege, Conrad Murray, fant popstjernen bevisstløs i hans hjem i Los Angeles 15 juni. For å forsikre seg om at han ikke skulle bli tatt for at han ikke gjorde alt han kunne i ettertid for å redde Jacksons liv, hentet han inn Prince Michael (12) som «vitne», melder ulike amerikanske og britiske medier fredag.

De nye, og videre spekulasjonen om hva som skjedde den siste tiden i Jacksons liv, kommer som følge av politiets razzia hos Murray onsdag.

Politiet gjennomførte razzia på legens kontor i jakten på å finne bevis for uaktsomt drap.

– Traumer
Ved hjelp fra rapporter og funn hos Murray, ønsker politiet å gå gjennom hvert minutt av de 12 siste timene av Jacksons liv. Og det er i forbindelse med dette at The Sun og andre medier skriver at Prince Michael ble tvunget til å se forsøk på gjenopplivelsen av sin egen far.

Plastisk kirurg og familievenn, Steven Hoefflin, sier til den britiske avisen at Prince har traumer etter hendelsen.

– Jeg har blitt fortalt av familien, og ved å snakke med barna, at den natten Michael døde, så hentet faktisk doktor Murray et av barna, Prince Michael, til soverommet for å se på da han utførte hjerte- og lungegjenoppliving på faren hans, sier Hoeffin og fortsetter:

– Familien har videre sagt til meg at Murray skal ha forsikret seg om at Prince Michael forsto at han utførte hjerte- og lungegjenopplivingen korrekt. Familien tror at Murrays hensikt var å vise et familiemedlem at han prøvde å redde livet til Michael.

Etterforskningen fortsetter
Etter Hoefflins mening burde Murray ha forstått at Michal allerede var død, og han mener det også er grunnen til at Murray ikke flyttet ham fra sengen til et hardere underlag da han gjennomførte gjenopplivning.

Ifølge Hoefflin er familien sjokkert over at Prince ble hentet som «vitne».

Murrays advokat Ed Chernoff sier at Jackson hadde puls da legen fant ham, og mener at Murray ikke har noe å skjule i den pågående etterforskningen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag