RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Spesielt å score mot Vålerenga

Sist oppdatert:
- Men det er mål vi spisser lever av, sier Mos etter at han senket klubben han er leid ut fra med to mål søndag kveld.

- Det er alltid morsomt å score mål. Det det vi spisser lever av, men det er klart det føles litt spesielt å score mot Vålerenga. Jeg håper jeg er velkommen tilbake, sa den utleide VIF-spissen til TV2 etter kampen. Abdellaoue scoret to mål mot Vålerenga, men jublet ikke etter scoringene.

3-1-målet var et kjapt frispark av Kara som Mos klinket i nettmaskene bak Lars Hirschfled.

- Det var et innøvd trekk. Vi har snakka om det flere ganger og i dag åpnet muligheten seg. Vålerenga var uoppmerksomme og da fungerte trekket godt.

Se høydepunktene fra kampen her

Abdellaoue har scoret syv mål i Tippeligaen denne sesongen. Spissens tidligere trener i Vålerenga, Tor Ole Skullerud, skryter av utviklingen hans.

- Det var høy kvalitet i alle bevegelsene hans i dag og han scoret to flotte mål. Jeg synes han har utvikla seg mye det siste året.

- Mos har alltid vært flink til å jobbe frem sjanser for seg selv, men har ikke alltid vært like flink til å sette dem. Nå gjør han det og da begynner han å ligne på broren sin, sier Skullereud.

Diskutér kampen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere