RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Spiller en veldig god bortekamp

Sist oppdatert:
Martin Andresen etter 4-1 borte mot Brann.

Vålerenga scoret to mål i hver omgang og slo Brann 4-1 på bortebane søndag kveld.

- Vi spiller en veldig god bortekamp. Vi har bra intensitet, gutta jobber godt og er trygge og gode med ballen, sier Martin Andresen til vif-fotball.no etter kampen.

Vålerenga scoret fire mål for første gang i årets Tippeligasesong.

- Det er hyggelig at vi fikk en skikkelig seier igjen, sier Andresen.

- Veldig fornøyd

Brann presset Vålerenga etter pause, men fikk kun et reduseringsmål før Vålerenga drepte kampen i sluttminuttene.

- Brann trykker oss etter pause, men vi er gode og effektive når vi får sjansen. Samtidig kunne vi vært enda mer distinkte i enkelte situasjoner og fått flere store sjanser, så vi har fortsatt litt å jobbe med, sier Andresen.

- Men, det går framover og jeg er selvfølgelig veldig fornøyd med kampen.

Fegor Ogude hadde to målgivende pasninger og scoret ett mål, men Andresen ønsker å trekke fram flere spillere etter seieren.

- Fegor var viktig, både offensivt og defensivt, men det var flere som var gode. Muri var fantastisk i dag og sammen med Nordvik tettet han igjen bak der. Det var veldig solid, skryter Andresen.

- Berre scorer to mål, og det er veldig hyggelig. Han jobber også veldig bra. Det var mange som var gode i dag, og laget fungerte godt.

Midtveis i 2. omgang kunne man se dagens 35-årsjubilant, Freddy dos Santos, signalisere til benken at han ønsket å bytte.

- Freddy fortalte i pausen at han sleit med lysken. Han ville ikke bytte, men utover i kampen ble det nok verre, men han jobba på og beit i seg smertene. Samtidig hadde vi andre som sleit, og måtte gjøre andre bytter. Freddy gjorde en kjempejobb og bidro veldig i dag, avslutter Andresen.

Høydepunkter fra kampen får du på VIF TV utover kvelden. Reaksjoner fra de involverte får du samme sted etter at Vålerenga er tilbake i Oslo sent i kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere