- Spillerne skuffer meg

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

FFK-trener Knut Torbjørn Eggen mener tapet for Ham-Kam var et langt steg tilbake.

24.04.06 10:32

HAMAR (TV 2 Nettavisen): - Vi var bare inne i kampen i en tyve minutter lang periode i første omgang. Ellers ble kampen spilt på Ham-Kams premisser, sier en oppgitt Eggen.

Fredrikstad-treneren varslet på La Manga at klubben har øvre halvdel som ambisjon i år etter at man nesten rykket ned under Drillo i fjor. 2005-nedturen ble etterfulgt av en sterk sesongoppkjøring, men seriestarten har vært svak.

- Fotball en kampsport
- Jeg er skuffet over spillerne. Kveldens kamp var et veldig steg tilbake. Fotball er en kampsport med dueller, men i dag er vi særlig underlegne i luftspillet, medgir Knut Torbjørn Eggen.

Som berømmet Marius Gulleruds «mange gode, sugende løp» på Fredrikstads venstrekant. TV 2 Nettavisen telte ni sjanser til hjemmeklubben og fem færre til østfoldingene. I tillegg fikk Roman Kienast et pent hodemål noe merkelig annullert før hvilen.

- Begredelig etter pause
- Vi visste hva som kom til å møte oss, men la igjen den kunnskapen i garderoben. Innsatsen og viljen var svak og andreomgangen må beskrives som begredelig fra vår side. Vi byttet også inn tre, men fikk lite ut av det.

Fredrikstad har nå sluppet inn mål i 22 tippeligakamper på rad, og måtte søndag altså se tre i nettet fra en klubb som kun har vunnet en av sine syv siste ligamatcher.

Emisjon på gang
- Overraskende at vi skulle få tre baklengs i kveld, men ut fra spillet er det ikke noe å si på resultatet. Vi har spilt tett i forsvar i vinter og i de to første seriekampene, men nå var vi ikke i nærheten engang.

- FFKs aksjelskap håper å hente i 6,75 millioner i en emisjon. Håper du nå på penger til spillerkjøp i sommer?

- Det håper vel alle trenere på hele tiden. Men vi har ikke hatt behov så langt i år – dette er jo det første serietapet, sier FFK-sjef Knut Torbjørn Eggen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.