RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Spillet var ikke godt nok

(EA)
Sist oppdatert:
Utgiveren sier de tok seg betalt for et for dårlig produkt. Men pengene tilbake har du ikke krav på.

Relanseringen av Medal of Honor har ikke gått helt smertefritt for EA. Et besøk på forumene til Steam vil møte deg med overveldende negative beskrivelser.

Undertegnede stilte spørsmålet «Hva pokker tenkte de på?» da jeg testet flerspillerdelen nylig, på grunn av en lang rekke feil som gjør spillet på grensen til uspillelig - og svaret ser nå ut til å være klart:

Holdt ikke mål

Sjefen for EAs divisjon for bil- og skytespill mener at produktet de leverte ikke holdt mål.

- Det jeg kan si er at spillet ikke møtte våre kvalitetsforventninger. For å få suksess i dette segmentet, så må man ha et spill som er virkelig, virkelig godt, sier han til Eurogamer.

Han mener likevel at spillet har fått ufortjent mye negativ kritikk.

- Spillet er bedre enn dagens omtaler indikerer, sier han.

Markedet liker ikke spillet

Men EA har tatt tilbakemeldingen seriøst.

- Jeg tror markedet klart forteller oss at de synes spiller er noe dritt. Vi må overbevise markedet at vi kan lage noe de setter mer pris på, sier han.

Men selv om spillet er kvalitetsmessig labert, så setter EA likevel pris på alle pengene som renner inn i kassen. Fordi EA er et børsnotert selskap kan han ikke legge fram noen direkte tall.

- Spillet har vært en suksessrik relansering av serien, sier han.

Du kan ikke kreve pengene tilbake

Men selv om spillet verken lever opp til dine eller utgiverens forventninger, kan du ikke forvente å kunne kreve pengene tilbake for et produkt som er dårligere enn en burde forvente.

- Når du kjøper noe så er det noe som heter alminnelig god vare. Det må være noe alvorlig feil med spillet for at du skal kunne ha krav på pengene tilbake, sier kommunikasjonsrådgiver Martin Skaug Halsos i Forbrukerrådet til Spillmagasinet.

- Det er vanskelig å si hva det egentlig er, selv med slike uttalelser, påpeker han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere