*Nettavisen* Nyheter.

- Spiste smultringer med barberblader

Foto: Salt Lake County Sheriff's office

Kjærestepar pågrepet for å ha plantet barberblader i smultringer for å svindle butikkeier.

15.03.13 21:31

Et kjærestepar er arrestert i forbindelse med et svindelforsøk mot en butikk i den amerikanske delstaten Utah.

Carole Lee Leazer-Hardman (39) og Michael Condor (35) var ifølge politirapporten neddynget med gjeld og la derfor en plan om hvordan de skulle skaffe seg lettjente penger. Planen gikk ut på å svindle en nærbutikk på kjøpesenteret der de selv jobbet.

Ifølge politiet planet paret flere barberblader inni innkjøpte smultringer for å kreve skadeerstatning fra butikken Smith’s Food and Drug i byen Draper. Paret skal deretter ha spist opp smultringene. Røntgenbilder fra sykehuset viser at paret hadde flere barberblader i magen.

Paret skal også ha gitt en kollega en av smultringene som var fylt med barberblader. Kollegaen fikk flere kutt inni munnen, noe som fikk henne til å varsle politiet.

Paret ringte også selv til politiet og sa at de hadde funnet skarpe gjenstander i smultringene, men politiet fattet mistanke.

- Etterforskningen viser at de med hensikt puttet barberblad i disse smultringene de hadde kjøpt på Smith’s, og deretter svelget barberbladene med smultringene, sier politisersjant Chad Carpenter ved politiet i Draper i en uttalelse.

Kilder: The Independent, International Business Times

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.