RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Spytt og mye tunge

Sist oppdatert:
I dag er det kjærlighetens dag. Vi spurte et knippe kjendiser om de husker sitt første kyss.

(SIDE2): 14.februar er Valentindagen- den dagen i året det er størst romantiske forventninger, den dagen vi viser litt ekstra kjærlighet og kanskje kysser kjæresten mer enn vanlig.

Men ifølge en ny undersøkelse er ikke vi nordmenn blant de mest romantiske. Vi foretrekker nemlig korte kyss. Dessuten kysser vi lite i ukedagene. Nærmere 80 prosent av all kyssing foregår i helgene.

Hvordan var ditt første kyss?

Henriette Brusgaard, programleder Absolutt Underholdning:

- Mitt første kyss var sikkert i 5.klasse eller noe.Vi lekte mye «konka og sannhet».

- Men det aller første ordentlige kysset med en kjæreste, var på en fritidsklubb i 7.klasse med en som gikk i åttende. Det var mye spytt og mye tunge. Ikke så bra, men moro å fortelle om til venninnene.

Birger Løkeng, frisør og kjent fra Homsepatruljen:

- Det var med nabojenta. Jeg var kanskje 9 eller 10 år og husker det godt fordi vi lekte mor, far og unge. Jeg ble faktisk kjempekvalm, men vet ikke hva det betyr. Jeg er veldig homofil, kan ha noe med det å gjøre, sier Løkeng og ler.

Sarah Steensby, vinner av «Filmstjerne» og har hovedrolle i den kommende filmen «Kalde føtter»:

- Jeg husker det ikke i det hele tatt, sier Steensby og ler, før hun tenker seg nøye om.

- Det er kjedelig svar, men jeg husker faktisk ikke!

Cecilie Kjensli, side2s sexspaltist:

- Da gikk jeg i 1.klasse på barneskolen. Det var, nå ble jeg litt usikker, men vi var ivrige på kysseleker. Kanskje det skjedde i mørket, for vi sa alltid: «Vi slår av lyset a», så gjaldt det bare å finne en eller annen å kline med. Vi starta tidlig, klineleker var en stor aktivitet opp gjennom barnskolen. Mitt første kyss var ikke flaut, bare deilig.

David Bakke, synger i B.W.Y, snart aktuell med singel:

- Det var i et lite hus på lekeplassen. Det var med en venninne, jeg utfordret henne og sa: «Du tør ikke kysse meg», men det gjorde hun. Vi var kanskje 11 år. Ikke mye tunge, det var ganske greit, funka bra!

Cindy Hovde, tidligere Idol-deltaker:

- Vi stod bak barnehagen på melkekasser, fordi jeg var for lav. Han jeg kysset het Tim. Vi var vel 5 år. Tror ikke det var så veldig kult eller morsomt, sier hun og ler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere