RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Stem nei til CanArgo-emisjonen

Sist oppdatert:
Analysehuset CAR anbefaler CanArgo-aksjonærene å si nei til emisjonsfullmakten i stedet for å selge aksjen
Analysehuset CAR tar opp CanArgo-aksjen i sin rapport. Analysehuset mener at CanArgo-aksjen er billig på dagens nivåer, men tror at investorene har blitt skremt av den store emisjonsfullmakten ledelsen i selskapet er ute etter.

- Da vi trygt kan si at en emisjon har vært forventet, tror vi at vi at den store emisjonsfullmakten var det som skremte mest. 75 millioner aksjer tilsvarer selv etter fredagens kursras over 50 millioner dollar og virker unødvendig stort, skriver CAR.

Og CAR skriver videre:

- Vi mener selskapet er undervurdert og ledelsen burde på pressede kursnivåer vise moderasjon i utstedelser av nye aksjer. Ovenfor frustrerte investorer vil vi påpeke at det normalt er smartere for investorer å stemme med hodet enn bena. Synes man selskapet ber om for stor fullmakt kan man heller stemme nei(begrense fullmakten) enn å svare med å selge aksjen, skriver CAR.

Analysehuset mener at CanArgos melding om at det er oljespor på Norio er oppløftende da dette allerede er funnet før hovedstrukturen var nådd. Det kan innebære at feltet inneholder flere soner med olje og da er av betydelig størrelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere