RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Stepstone et opplagt oppkjøpscase

Sist oppdatert:
Analysebyrået Corporate Advice and Research mener det er tid for "bunnfiske" i Stepstone, som ledes av Colin Tenwick. - Stepstone er et opplagt oppkjøpscase, heter det
I en analyse i dag påpeker Corporate Advice and Research (CAR) at Stepstone-aksjen på noen uker har falt fra 28 til 20 øre, men tror dette til en viss grad kan skyldes elementer av tvangssalg og for mye korte penger i emisjonen i mars.

Samtidig har CAR inntrykk av at både driften, den finansiell situasjonen og den markedsmessige utviklingen taler til fordel for selskapet.

Det vises til en kontantbeholdning på 10,9 millioner euro og en markert bedring i resultater og kontantstrøm, med en trend mot positivt resultat og nøytral kontantstrøm mot slutten av 2004.

- Vi ser kjøpsmulighet og tror det skal lite til før kursen igjen er over 0,30 kroner, mener CAR.

På seks måneder sikt tror CAR aksjen kan gå til 35 øre. Ved et oppkjøp tror analysefirmaet kursen kan være 40 til 50 øre. Det pekes her på selskapets enorme fremførbare underskudd, på 200 milioner euro bare i Norge.

- Stepstone er et opplagt oppkjøpscase og det har vært mange oppkjøp av tilsvarende selskaper i løpet av de siste tre årene, skriver CAR.

Det opplyses at analytiker og nærstående eier 1.100.000 aksjer i Stepstone.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere